Din 23 marie 2019 puteti ridica comenziile direct din magazin. Unde ne gasiti? Intre intersectiile Baba Novac – Dristor, mai exact Sos. Mihai Bravu nr. 384, Sector 3, Bucuresti.
Program: Luni-Vineri 10 -13 14 – 17
Sambata 10 – 14
Duminica Inchis

Selectarea produselor dorite

In momentul in care ati gasit un produs pe care doriti sa il achizitionati, apasati pe butonul „Adauga in cos”. Veti fi apoi directionat automat catre pagina de vizualizare a „Cosului de cumparaturi”, unde aveti optiunea sa vizualizati lista de produse existente in cos, sa modificati cantitatile pe care doriti sa le achizitionati sau sa renuntati la unul, mai multe sau la toate produsele introduse in cos. Pentru a va intoarce din nou la site si a adauga alte produse in cos, actionati butonul Continua cumparaturile.

Informatii pentru expediere

Pentru a finaliza comanda, apasati pe butonul „Trimite comanda”. In cazul in care sunteti client nou, va trebui sa va creati mai intai un cont de utilizator, completand formularul de inregistrare prezent in pagina. Acest proces nu va va rapi mai mult de 1-2 minute, dupa care veti putea finaliza comanda. In cazul in care informatiile pentru plata sunt diferite de informatiile pentru expediere, selectati optiunea Completeaza o noua adresa pentru plata si introduceti informatiile dorite.

Finalizarea comenzii

Pentru a finaliza o comanda, selectati metoda de plata pe care o preferati si folositi campul „Comentarii comanda”, care va permite sa trimiteti eventuale informatii suplimentare. Dupa ce v-ati asigurat ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile practicate, apasati butonul „Trimite comanda” pentru a trece la pasul urmator.

In functie de caracteristicile comenzii si de optiunile disponibile, este posibil sa vi se solicite apoi alegerea unei anumite metode de livrare, careia ii pot fi asociate anumite costuri de transport. Veti putea vizualiza valoarea costurilor de livrare inainte de finalizarea comenzii.

Atentie!

Livrarea comenzilor

In Bucuresti

Livrare prin Fan Courier (15 ron)
Procesarea si expedierea comenzilor se face în 24-48 ore (in zilele lucratoare) de la finalizarea comenzii.
Pentru comenzile primite in zile nelucratoare (week-end, sarbatori legale) procesarea si expedierea lor se face in prima zi lucratoare urmatoare efectuarii comenzii.
Modalitatea de plata acceptata: ramburs

In tara

Livrare prin Fan Courier (18 ron)
Procesarea si expedierea comenzilor se face in 24-48 ore (in zilele lucratoare) de la finalizarea comenzii.
Pentru comenzile primite in zile nelucratoare (week-end, sarbaatori legale) procesarea si expedierea lor se face in prima zi lucratoare urmatoare efectuarii comenzii.
Modalitatea de plata acceptata: ramburs.

Pretul transportului prin curier este calculat pentru un colet de un kilogram si pentru locatiile aflate in zona de acoperire FAN Courier. Pentru locatiile Fan Courier din tara apasati aici. Daca comanda dumneavoastra depaseste 1 kilogram, se va aplica o taxa de 1,5 lei / kilogram suplimentar. Daca locatia dumneavoastra nu este in raza de acoperire FAN Courier, se va aplica o taxa suplimentara de 1 leu / kilometru, distanta calculata intre cel mai apropiat punct din raza de acoperire FANCourier si dumneavoastra.

 

Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta telefonic sau prin e-mail:
Vodafone: 0723264384
E-mail: office@vapeart.ro

0