Vrem sa oferim fumatorilor o noua modalitate de a fuma care este mai sanatoasa, mai confortabila si mai putin daunatoare pentru cei din jur.
Tigara electronica ii poate ajuta chiar sa renunte, in timp, la “statutul” de fumator.
Este mai sanatoasa deoarece un fumator inhalează cantitatea necesara de nicotina fara celelalte aproximativ 4000 de substante toxice care se regasesc la o tigara de tutun.  Acelasi motiv elimina si problemele fumatului pasiv. Cu siguranta ai parte de un fumat mai confortabil caci poti fuma aproape oriunde.
Nu ai nevoie de foc deoarece tigarile electronice nu fac fum ci doar vapori (parfumati in general) ce se disipa foarte repede in aer, iar mirosul nu se impregneaza in haine sau lucruri ca in cazul tigarilor traditionale. Nicotina care se gaseste in elichide este in cantitati diferite, iar un fumator care doreste sa renunte la fumat poate scadea treptat cantitatea de nicotina catre 0. Gesturile comportamentale si psihologice (de a tine ceva intre degete, de a inhala si de a expira ceva similar cu fumul de tigara), impreuna cu o doza mare de vointa, cresc sansele da a renunta la fumat.
Produsele pe care le comercializam sunt originale, importate direct de catre noi. Ne puteti contacta pentru orice intrebare.

Din 23 marie 2019 puteti ridica comenziile direct din magazin. Unde ne gasiti? Intre intersectiile Baba Novac – Dristor, mai exact Sos. Mihai Bravu nr. 384, Sector 3, Bucuresti.
Program: Luni-Vineri 10 -13 14 – 17
Sambata Inchis
Duminica Inchis

ELECTROSMOKE  S.R.L
O.N.R.C :J40/30/2013
C.U.I : 31055871
Capital Social : 200 lei
Telefon : 0723.264.384
E-mail : office@vapeart.ro

0