E-Lichid

<p>Lichidul tigarilor electronice este necesar pentru producerea de vapori, fiind cunoscut si sub numele de e-lichid. Este o solutie de propilen glicol (PG) si / sau glicerina vegetală (VG) amestecata cu diverse sortimente de arome concentrate, si optional, un procent variabil de nicotina lichida concentrata.<br /> In general e-lichidul este vandut in sticlute sau in cartuse pre-umplute de unica folosinta. Iar producatorii de e-lichide ofera o gama diversificata de arome, care seamana cu gustul de tutun clasic, fructe si bauturi, concentratiile de nicotina variind in functie de marca. Notatiile standard „mg / ml” sunt utilizate in etichetarea lichidelor, uneori, insa fiind scurtate la un simplu „mg”. Aceleasi sortimente de e-lichide pentru tigarile electronice se gasesc si fara nicotina.</p>

Lichidul tigarilor electronice este necesar pentru producerea de vapori, fiind cunoscut si sub numele de e-lichid. Este o solutie de propilen glicol (PG) si / sau glicerina vegetală (VG) amestecata cu diverse sortimente de arome concentrate, si optional, un procent variabil de nicotina lichida concentrata.
In general e-lichidul este vandut in sticlute sau in cartuse pre-umplute de unica folosinta. Iar producatorii de e-lichide ofera o gama diversificata de arome, care seamana cu gustul de tutun clasic, fructe si bauturi, concentratiile de nicotina variind in functie de marca. Notatiile standard „mg / ml” sunt utilizate in etichetarea lichidelor, uneori, insa fiind scurtate la un simplu „mg”. Aceleasi sortimente de e-lichide pentru tigarile electronice se gasesc si fara nicotina.

Se afișează singurul rezultat

Pin It on Pinterest

Trebuie sa ai peste 18 ani pentru a accesa acest site

Te rog sa iti confirmi varsta