E-Lichid

<p>Lichidul tigarilor electronice este necesar pentru producerea de vapori, fiind cunoscut si sub numele de e-lichid. Este o solutie de propilen glicol (PG) si / sau glicerina vegetală (VG) amestecata cu diverse sortimente de arome concentrate, si optional, un procent variabil de nicotina lichida concentrata.<br /> In general e-lichidul este vandut in sticlute sau in cartuse pre-umplute de unica folosinta. Iar producatorii de e-lichide ofera o gama diversificata de arome, care seamana cu gustul de tutun clasic, fructe si bauturi, concentratiile de nicotina variind in functie de marca. Notatiile standard „mg / ml” sunt utilizate in etichetarea lichidelor, uneori, insa fiind scurtate la un simplu „mg”. Aceleasi sortimente de e-lichide pentru tigarile electronice se gasesc si fara nicotina.</p>

Lichidul tigarilor electronice este necesar pentru producerea de vapori, fiind cunoscut si sub numele de e-lichid. Este o solutie de propilen glicol (PG) si / sau glicerina vegetală (VG) amestecata cu diverse sortimente de arome concentrate, si optional, un procent variabil de nicotina lichida concentrata.
In general e-lichidul este vandut in sticlute sau in cartuse pre-umplute de unica folosinta. Iar producatorii de e-lichide ofera o gama diversificata de arome, care seamana cu gustul de tutun clasic, fructe si bauturi, concentratiile de nicotina variind in functie de marca. Notatiile standard „mg / ml” sunt utilizate in etichetarea lichidelor, uneori, insa fiind scurtate la un simplu „mg”. Aceleasi sortimente de e-lichide pentru tigarile electronice se gasesc si fara nicotina.

Nu au fost găsite produse care să corespundă criteriilor selectate de dvs.

Pin It on Pinterest

Trebuie sa ai peste 18 ani pentru a accesa acest site

Te rog sa iti confirmi varsta