Moduri

<p>MOD-ul este un model de baterie avansta pentru tigara electronica ce va permite alegerea unor acumulatori cu capacitati diferite, dar de dimensiuni prestabilite si posibilitatea alegerii unor parametrii diferiti aplicati vaporizatorului.<br /> Cu ajutorul acestor produse veti obtine satisfactii suplimentare, care va vor permite vizualizarea parametrilor acumulatorului, vaporizatorului sau a numarului exact de fumuri trase dintr-un interval de timp. In plus veti avea posibilitatea reglarii unor parametrii electrici, obtinandu-se astfel o crestere a cantitatii de abur sau a th-lui.<br /> Aceste produse sunt recomandate doar utilizatorilor avansati de tigari electronice si celor care au rabdare sa-si confectioneze singuri rezistentele pentru a obtine performante optime.</p>

MOD-ul este un model de baterie avansta pentru tigara electronica ce va permite alegerea unor acumulatori cu capacitati diferite, dar de dimensiuni prestabilite si posibilitatea alegerii unor parametrii diferiti aplicati vaporizatorului.
Cu ajutorul acestor produse veti obtine satisfactii suplimentare, care va vor permite vizualizarea parametrilor acumulatorului, vaporizatorului sau a numarului exact de fumuri trase dintr-un interval de timp. In plus veti avea posibilitatea reglarii unor parametrii electrici, obtinandu-se astfel o crestere a cantitatii de abur sau a th-lui.
Aceste produse sunt recomandate doar utilizatorilor avansati de tigari electronice si celor care au rabdare sa-si confectioneze singuri rezistentele pentru a obtine performante optime.

Se afișează 1–20 din cele 31 rezultate

Trebuie sa ai peste 18 ani pentru a accesa acest site

Te rog sa iti confirmi varsta