Livrarea comenzilor

Din 23 marie 2019 puteti ridica comenziile direct din magazin. Unde ne gasiti? Intre intersectiile Baba Novac – Dristor, mai exact Sos. Mihai Bravu nr. 384, Sector 3, Bucuresti.

In Bucuresti

Livrare prin Fan Courier (15 ron)
Procesarea si expedierea comenzilor se face în 24-72 ore (in zilele lucratoare) de la finalizarea comenzii.
Pentru comenzile primite in zile nelucratoare (week-end, sarbatori legale) procesarea si expedierea lor se face in prima zi lucratoare urmatoare efectuarii comenzii.
Modalitatea de plata acceptata: ramburs

In tara

Livrare prin Fan Courier (18 ron)
Procesarea si expedierea comenzilor se face in 24-72 ore (in zilele lucratoare) de la finalizarea comenzii.
Pentru comenzile primite in zile nelucratoare (week-end, sarbaatori legale) procesarea si expedierea lor se face in prima zi lucratoare urmatoare efectuarii comenzii.
Modalitatea de plata acceptata: ramburs.
Daca ati optat pentru plata online, expedierea comenzilor are loc dupa primirea dovezii de plata pe email.
Livrarea prin Fan Courier are loc in mod uzual in termen de 24 ore de la expediere, pentru localitatile din Romania. Duminica nu se fac livrari. Atentie! Pretul calculat de site este pentru localitati din aria de acoperire Fan Courier sau ridicarea din cel mai apropiat sediul Fan Courier pentru adresele care nu se afla in aria de acoperire. Daca doriti livrare in afara localitatilor acoperite va rugam sa ne contactati pentru a afla pretul corect al expedierii. Pentru locatiile Fan Courier din tara apasati aici.

Comenzile mai mari de 200 ron(total produse fara transport) beneficiaza de transport gratuit.

Optiunile privind modul de livrare se aleg inainte de finalizarea comenzii. Va rugam acordati o atentie sporita acestui aspect.

Atentie!
Pretul transportului prin curier este calculat pentru un colet de un kilogram si pentru locațiile aflate in zona de acoperire FAN Courier. Pentru locatiile Fan Courier din tara apasati aici. Daca comanda dumneavoastra depasaeste 1 kilogram, se va aplica o taxa de 1,5 lei / kilogram suplimentar. Daca locatia dumneavoastra nu este in raza de acoperire FAN Courier, se va aplica o taxa suplimentara de 1 leu / kilometru, distanta calculata intre cel mai apropiat punct din raza de acoperire FAN Courier si dumneavoastra.

0