Termeni si conditii

Termeni si conditii

TERMENI ŞI CONDIŢII

Utilizarea site-ului VapeArt.ro implica acceptarea tuturor termenilor si conditilor prezentate mai jos. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

DECLINAREA RESPONSABILITĂTII

Conţinutul site-ului VapeArt.ro a fost creat pentru a furniza informatii si detalii cat mai complete si corecte despre produsele prezentate. Nu ne asumam responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate desi s-au facut eforturi pentru inlaturarea erorilor care pot aparea din editarea electronica sau manuala a informatiilor prezentate. Informatiile si imaginile, preluate de la producatori si furnizori sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu iar acestia isi rezerva dreptul modificarii caracteristicilor si design-ului fara o notificare prealabila. De asemenea, administratorii site-ului VapeArt.ro isi rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informatie prezentata pe site. Pentru orice informatii suplimentare fata de cele prezentate pe site va rugam sa ne contactati telefonic sau prin e-mail, folosind formularul on-line disponibil in sectiunea “Contactati-ne” sau trimitand un email la adresa: office@vapeart.ro. Valoarea maxima a obligatiilor fata de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de la clientul respectiv pentru comanda respectiva, daca aceasta situatie rezulta din culpa exclusiva a noastra ca furnizor.

DREPTURI DE AUTOR (Copyright)

Conţinutul site-ului VapeArt.ro (imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi, software si orice alte date) este proprietatea Electrosmoke SRL si furnizorilor sai si este protejat conform legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris din partea Electrosmoke SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

FRAUDA

Baza noastra de date contine un volum mare de informatii diverse, utilizate de catre administratorii site-ului VapeArt.ro pentru gestionarea corecta a ofertelor, a comenzilor, si nu in ultimul rand a clientilor. Orice incercare de a altera sau afecta performantele si buna functionare a sistemului nostru informatic va fi considerata o tentativa de fraudare, motiv pentru care vom face plangere penala impotriva celor vinovati.

NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, site-ul nostru administrat de ELECTROSMOKE SRL, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este utilizarea lor in vederea facturarii produselor comandate.
Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru crearea facturii pentru produsele comandate. Refuzul dvs. determina anularea comenzii. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator in scopul livrarii produselor si sunt comunicate numai de catre dumneavoastra.
Sistemul nostru informatic asigura integritatea si siguranta informatiilor prin sistemul public de retea internet. Clientul este raspunzator pentru integritatea terminalului propriu, precum si a corectitudinii datelor inscrise de catre acesta la momentul inscrierii in sistem. Informatiile utilizatorilor site-ului VapeArt.ro sunt confidentiale. Acestea fiind necesare pentru pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, comunicări comerciale conform optiunilor alese de utilizatori la inregistrarea contului personal pe acest site (Newsletter). Schimbarea optiunilor cu privire la aceste comunicari se poate realiza din meniul „Contul meu” accesand rubrica informatii personale. Stergerea datelor personale este posibila la cererea clientului. Informatiile personale inscrise de clienti la inregistrare vor putea fi folosite pentru prelucrări statistice comerciale, de catre terte parti, numai cu acordul scris al persoanelor a caror date urmeaza a fi prelucrate. Societatea nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail/date obtinute prin intermediul acestui site si nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, la adresa de e-mail office@vapeart.ro. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Daca intervin modificări in privinta datelor despre dumneavoastra, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

DISPONIBILITATEA SI PRETUL PRODUSELOR

Stocul prezentat este corect, iar ofertele si produsele prezentate pe site-ul VapeArt.ro sunt disponibile in limita stocului. Daca vi se afiseaza ca stocul este limitat atunci este posibil ca pana la finalizarea comenzii dvs. produsele sa fie deja comandate de alt utilizator. Preturile produselor precum si caracteristicile acestora sunt actualizate periodic si pot fi modificate fara o comunicare prealabila. In momentul efectuarii unei comenzi on-line, clientul declara ca a luat cunostinta si este intru totul de acord cu termenii si conditiile de comercializare oferite de VapeArt.ro.
Site-ul www.vapeart.ro, este proprietatea SC ELECTROSMOKE SRL (societate neplatitoare de TVA),  inregistrata in Bucuresti, Str. Papiu Ilarian  nr. 4,  Ap.61,  J40/30/2013, CUI: 31055871, numita in continuare ELECTROSMOKE SRL.
Preturile prezentate includ TVA (0%, noi fiind firma neplatitoare de TVA) si nu includ costurile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari ELECTROSMOKE SRL in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma sau, in cazul comenzilor cu plata online direct cu cardul de credit acest pret va fi cel publicat pe site la momentul achizitiei.

RETURUL DE PRODUSE

Conform legislatiei in vigoare: Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la încheierea contractului. Produsele trebuiesc returnate in starea in care au fost primite si in ambalajul original. Nu putem primi si rambursa produsele care au fost deja folosite. Plata returnarii produselor revine clientului, urmand ca VapeArt.ro sa restituie clientului contravaloarea produselor returnate, dupa ce constata ca acestea sunt in starea in care au fost expediate.

GARANTIE

Produsele comercializate de VapeArt.ro, prin specificul lor, sunt produse consumabile si beneficiaza de garantia DOA (Dead On Arrival).  In cazul in care produsele achizitionate sunt nefunctionale vor fi inlocuite cu un produs functional, cu conditia notificarii in scris la adresa de e-mail: office@vapeart.ro in termen de maxim 48 de ore de la primirea produsului. In situatia in care produsul nu mai este disponibil acesta fie se va inlocui cu acordul clientului cu un produs asemanator, fie se va returna contravaloarea acestuia prin creditarea contului sau ramburs. Conform legii 449/2003, republicata, bateriile, incarcatoarele si adaptoarele de priza beneficiaza de o garantie de 1 luna (30 zile) de la data ridicarii produselor, pe baza facturii si a dovezii de plata. Vaporizatoarele (atomizoare, clearomizoare, etc) beneficiaza doar de garantia DOA (Dead On Arrival), acestea vor fi inlocuite doar in cazul in care nu functioneaza deloc cand sunt incercate pentru prima data. Orice probleme de service in garantie se vor solutiona in termen de maxim 10 zile lucratoare de la receptia produsului. In cazul in care datorita unor probleme de aprovizionare/tehnice nu se pot inlocui produsele defecte in perioada precizata mai sus se va returna valoarea produsului respectiv sau clientului i se va propune o alta solutie tehnica pentru rezolvarea litigiului. Nu fac obiectul garantiei consumabilele (cartusele de rezerva, lichidele, rezistentele). Defectele datorate utilizarii materialelor consumabile, altele decat cele originale, nu fac de asemenea obiectul garantiei. VapeArt.ro nu poate fi facut raspunzator pentru eventualele pagube colaterale generate de nefunctionarea produselor. Produsele care prezinta defecte in perioada de garantie vor fi expediate la magazinul online VapeArt.ro. Produsele trebuie returnate in starea in care au fost primite, in ambalajul original si insotite de toate accesoriile si documentele originale. Acoperirea cheltuielilor aferente transportului produsului spre solutionarea garantiei cade in sarcina cumparatorului. Toate precizarile mentionate mai sus sunt in conformitate si se completeaza cu prevederile O.G 21/92 si H.G 449/2003 si vor fi considerate ca acceptate de parti in momentul lansarii unei comenzi. Orice culpa a unei parti va conduce la anularea in intregime a obligatiilor celeilalte parti, de aceea va rugam sa solicitati telefonic sau pe email la adresa: office@vapeart.ro toate informatiile si lamuririle necesare, inainte de lansarea unei comenzi, care ar putea fi utile in derularea unei colaborari profitabile pentru ambele parti.

LITIGII

Orice litigiu aparut intre client si VapeArt.ro va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata.

 

 

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru!

Fii la curent cu cele mai noi produse si promotii!

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This

Trebuie sa ai peste 18 ani pentru a accesa acest site

Te rog sa iti confirmi varsta